Velkommen til os på Varbi!

 

Vi er i dag ca. 25 medarbejdere og vi vokser hele tiden. De fleste af os, arbejder på vores hovedkontor i Trollhättan, men vi har også kontor i København, Stockholm, Oslo og Palo Alto. I løbet af den nærmeste fremtid, åbner vi flere kontor rundt om i verdenen. Varbi blev grundlagt i 2007, formålet var at skabe et godt værktøj til dialog rekruttering - resten er en succeshistorie. I dag har vi over 500 kunder, blandt dem findes Nordens største arbejdsgiver, flere af Sveriges førende universitet og nordens største tivoli. Vi tager på arbejde hver dag med motivationen om, at kunne tilbyde et endnu bedre system og at opretholde vores fine relationer, med vores fantastiske kunder.

 

Vi elsker vores arbejde. Vil du bliver en af os? Tjek hvilke ledige stilling vi har ude lige nu, eller send os en uopfordret ansøgning!

 

Din hverdag hos os

Hos Varbi passer vi godt på vores personale og vi vil at arbejdet, skal føles som et andet hjem. Hos os er der højt til loftet og alle får chansen for, at være med til at påvirke og udvikle rekrutteringssystemet og firmaet. Vi er både kollegaer og venner, der indimellem går på afterworks sammen. Karaoke er oftes et hit disse aftner - bare rolig, der er selvfølgelig ingen tvang. Her prioriterer vi fælles aktiviteter som kick off-rejser, julefrokost og andre tilfælde at samles udenfor arbejdstid. For som sagt, vi er venner og ikke bare kollegaer. Hos os findes der stor plads for udvikling, da vi vokser så det knager, vi arbejder fleksibelt og værdsætter vores ansattes unikke kompetencer. Vi vil gerne vide hvad du er dygtig til!

 

Hvad kan du arbejde med hos os?

Fordele hos os

Træning på arbejdstid og få dit medlemskab betalt
Vi stræber efter en god balance mellem arbejde og fritid. Hvis du træner i din frokostpause, får du 30 minutter ekstra til at træne i, uden at skulle kompensere tiden. Træner du minimum to gange om ugen, så betaler vi desuden dit medlemskab for dig. Vi vil at vores ansatte, skal være friske!

Seks ugers ferie
Vil du have fri om sommeren, men også nå en rejse om vinteren? Eller måske er en forlænget weekend en gang imellem? Hos os får du seks ugers ferie, som du kan holde præcis når det passer dig.

Fælles rejser
Vi er alle meget gode venner, ikke kun kollegaer. Derfor tager vi ofte på forskellige rejser sammen, både rejser til udlandet og inden for Sveriges grænser. Der har været kickoff på Mallorca og vinter tur til Branäs!! 

Fleksibel arbejdstid
Behøver du at hente børn tidligt, eller vil du blive i sengen en time ekstra? Her vælger du selv hvilke tider, du vil arbejde i løbet af ugen. 

Udvikle dig hos os
Vi er en lille og adræt organisation, som værdsætter alle kollegas unikke kompetencer. Hvad er du dygtig til og hvad vil du gerne arbejde med? Hos os er der plads til at vokse i den retning du gerne vil. Vil du udvikle dig, så vil vi at du gør det hos os. 

Mød nogle af vores medarbejdere

Hvilket arbejde er du interesseret af? Klik på den medarbejderen du vil læse mere om!

Andreas Hansson

Customer Success Manager

(Klik for mere information)

Michaela Digneus

Product Owner

(Klik for mere information)

Jakob Roos

Sales Manager

(Klik for mere information)

Ledige stillinger

Der er p.t. ingen ledige stillinger